Kirjan tekijät

Vuokranantajat Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin työn ohessa menestyksekkäästi kuukausittaista kassavirtaa vaalien. Kaksikko omistaa yhdessä reilut 30 asuntoa Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Keravalla ja Porvoossa. Lue uusimmat blogitekstit täältä

Vuokranantajat - Joonas Orava

Joonas Orava

Joonas Orava (s. 1984) on kotoisin Jyväskylästä ja valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Työuraa Joonas on tehnyt pankki- ja vakuutusalalla rahoituksen, sijoittamisen ja oman talouden hallinnan asiantuntijatehtävissä. Tällä hetkellä Joonas on töissä asuntosijoittamisen parissa.

Joonaksen sijoittaminen alkoi osakesijoituksilla vuonna 2003. Asuntosijoittaminen alkoi kiinnostaa pian tämän jälkeen. Asuntosijoittamiseen Joonas pääsi tutustumaan ensimmäisen kerran konkreettisesti vuonna 2008: toiminta alkoi kasvaa nopeasti vuonna 2011, kun hän aloitti yhteistyön Ollin kanssa.

Vuokranantajat - Olli Turunen

Olli Turunen

Olli Turunen (s. 1984) on niin ikään kotoisin Jyväskylästä. Olli on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan kansantaloustiede. Työkokemusta Ollille on karttunut pankissa, omaisuudenhoidossa ja sijoittasuhdetehtävissä pörssiyhtiöissä. Päätyönsä ohella Olli istuu Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksessa. Kansainvälistä kokemusta hän on kerryttänyt kolmivuotisella Saksan-pestillään.

Ollin asuntosijoitustoiminta sai alkunsa osakesijoittamisen rinnalla vuonna 2004 ja ensimmäisellä konkreettisella ostoksella 2006.

Tilaa kirja itsellesi tai lahjaksi!

Asuntosijoittaminen on turvallinen ja tehokas tapa vaurastua. Tässä kirjassa asuntosijoittamista tarkastellaan kattavasti niin turvallisuushakuisen kuin hyvää tuottoa etsivän sijoittajan näkökulmasta. Kirja antaa vinkit sijoitusasunnon ostamiseen ja vuokraamiseen prosessin pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Myös velkavivun hallitusta käytöstä ja hyödyistä kerrotaan laajasti ja konkreettisin esimerkein.

Osta tästä!