Blogin tarkoitus

Alkavat ja kokeneet vuokranantajat / asuntosijoittajat,

Tämä blogi on tarkoitettu asuntosijoittamisesta kiinnostuneille, olipa tavoitteena pieni lisäeläke tai taloudellinen riippumattomuus.Tarjoamme ajatuksia jo sijoitusasuntoja omistaville. Tämän lisäksi toivomme, että lukijat saavat blogista sytykkeitä asuntosijoittajaksi ryhtymiseen. Blogin tarkoitus ei ole kuitenkaan jakaa vinkkejä tyyliin ”näistä asunnoista parhaat arvonnousut ensi vuonna”.

Pyrimme käsittelemään teemoja laajasti asuntosijoittamisen alueelta. Esimerkit omasta asuntosijoitustoiminnastamme tuovat käytännön näkökulmaa mukaan. Tässä sijoitusasunnolla tarkoitamme asuntoa, joka on tarkoitus vuokrata. ”Osta, remontoi, myy” -tyylillä emme tällä hetkellä toimi, joten se aihealue jää toistaiseksi sivuun.

Emme suinkaan väitä, että tietäisimme asuntosijoittamisesta kaiken. Vuosien varrella matkaan on tarttunut paljon, mutta tuleva opettaa varmasti vielä paljon lisää. Blogin tarkoitus on jakaa jo opittuja ja käytännössä hyväksi havaittuja asioita. Samalla kerromme tekemistämme erheistä, sillä tunnetusti virheistä oppii.

Olemme vuosien saatossa työn ohessa pienenä sivubisneksenä rakentaneet asuntosalkkua. Tarkoitus on kasvattaa asuntovarallisuutta niin, että jonain kauniina päivänä rakkaasta harrastuksesta voisimme saada ensisijaisen toimeentulon. Siis taloudellinen riippumattomuus – saattaisi joku sanoa. Sinullakin on mahdollisuus rakentaa itsellesi varallisuutta asuntosijoittamisen avulla. Lähde rohkeasti lukemaan tekstejämme ja varasta ideoita täysin oman mielesi mukaan!

Tekstejä luvassa joka toinen viikko.

Tervetuloa matkaamme!

Meidät löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/OstaVuokraaVaurastu/

Terveisin,

Joonas Orava ja Olli Turunen