Asuntosijoittajan excelit, sis. vuokratuottolaskuri

99,00 

Asuntosijoittaja tarvitsee sekä uusien kohteiden vertailua varten että omistuksessa olevien kohteiden seurantaa varten excelin. Olemme rakentaneet valmiin excelin, jossa on kaikki mitä asuntosijoittaja aloittelijasta konkariin tarvitsee.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Asuntosijoittaja tarvitsee sekä uusien kohteiden vertailua varten että omistuksessa olevien kohteiden seurantaa varten excelin. Olemme rakentaneet valmiin excelin, jossa on vuokratuottolaskuri ja kaikki mitä asuntosijoittaja aloittelijasta konkariin tarvitsee.

Excelissä on neljä erilaista välilehteä.

1) Markkinan seuranta -sivulla on muutama esimerkki, jotta näet mitä tietoja ja miten täytämme Exceliin. Laskuri laskee tuotot sisältäen remonttiarvion, joka luonnollisesti itse on osattava arvioida tapauskohtaisesti. Sopii erinomaisesti jonkin kaupungin / kaupunkien asuntotarjonnan seuraamiseen.

2) Kohdekohtainen vuokratuottolaskuri, jolla voit katsoa kuinka yksittäisen kohteen kaikki tärkeimmät luvut muuttuvat kun syötät muutamiin sarakkeisiin tarvittavat tiedot.

3) Vuokraseuranta + verottajalle yhteenveto, jolla voit seurata ja pitää kirjaa asuntoihin kohdistuvista vuokratuloista ja menoista. Käytämme itse tätä pohjana verottajalle tehtävään raporttiin. Keväisin summariviltä on helppo poimia tiedot verottajaa varten. Excelissä on mallina sekä toteutunut että tyhjä pohja.

4) Salkun yhteenveto – tätä exceliä käytämme kun haluamme katsoa koko asuntokannan arvon, vuokrat, vastikkeet, korot tai lähes mitä tahansa. Excel toimii myös loistavana yhteenvetona pankin lainaneuvotteluissa ja antaa ammattimaisen kuvan kun tärkeimmät tiedot ovat yhdellä ja samalla sivulla.

Excelin kertahinta (ei vuosimaksua!) on vain 99 euroa sisältäen alvin. Mielestämme hinta on nimellinen suhteessa siitä saatavaan hyötyyn aktiivisessa käytössä.

Kaupan päälle tarjoamme maksutta apua kysymyksissä, mitä exceliin liittyy!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asuntosijoittajan excelit, sis. vuokratuottolaskuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *